Kvinna i Västerås söker personliga assistenter till timvikariat

Företag: Humana AB
Arbetsort: Västerås
Publiceringdatum: 2020-09-17

Om tjänsten 
Vår kund är en aktiv kvinna som är helkroppsförlamad. Att vara personlig assistent hos kunden innebär att du hjälper och stöttar kunden i dennas vardag. Din arbetsplats är där kunden befinner sig och dina arbetsuppgifter varierar beroende på kundens önskemål. Bland annat omfattar arbetsuppgifterna avancerad omvårdnad, hushållsarbete, att köra kundens bil och att följa med på resor.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vi söker timvikarier som kan jobba extra vid behov.
Arbetstiderna är förlagda dagtid kl: 07-15:00, kväll kl: 15:00-21:00, natt kl: 21-07:00 och helger kl: 07-19:00, kl: 19-07:00 
Kund har dubbelassistans dygnet runt samt aktiv tid på natten. 
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde:Omgående/enligt överenskommelse  

Vem är du?
* Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
* Har B-körkort
* Tål pälsdjur 
* Är rökfri
* Gärna har erfarenhet från arbete som personlig assistent eller liknande uppdrag, alternativt omsorgsutbildning

Vi söker dig som är bra på att läsa av situationer och anpassa dig efter dessa. Som person är du lugn och trygg i dig själv. Du bör även vara stresstålig och ansvarsfull. Vi värdesätter att du är noggrann och engagerad i ditt arbete.
Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2020-11.30. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Liv Eriksson på Liv.Eriksson@humana.se

Välkommen med din ansökan!

Yrkesbenämning
Personlig assistent
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
Tillsvidare
Arbetstid
Deltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
Humana AB
Sök jobbet senast 30.11.2020
Ange referens: 143657

Dela Annonsen