Technogarden Stockholm satsar på IT! Vill du vara med på vår resa?

Företag: Technogarden
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2020-09-17

Technogarden är ett konsult- och rekryteringsbolag med fokus på IT- och teknikkompetenser. Vi tror på att våra konsulter är hjärtat i vår verksamhet, därför är vi medarbetarägda. Technogarden finns förutom i Stockholm, även i Göteborg, Karlstad, Linköping och Malmö.

Det händer mycket spännande i Stockholm när det gäller vårt affärsområde IT. Vi får in många förfrågningar på olika IT kompetenser. Därför vill vi komma i kontakt med dig som vill arbeta som konsult inom bland annat något av följande område:

Systemutvecklare / System Developer

Verksamhetsarkitekt

Mjukvaruutvecklare Backend / Frontend

Java utvecklare

Business Analyst

System Analys

Scrum master

Nätverkstekniker

Säkerhetstekniker

Systemansvarig IT

Systemutvecklare/Programmerare

IT Projektledare

IT Processledare

Informationsarkitekt

Krav- och/eller Systemanalytiker

Testare / Testledare

Systemarkitekt

Data Scientist

Eller något annat inom IT

Vi vill träffa dig som har något års arbetslivserfarenhet från en relaterad roll där du fått förståelse för projektbaserat arbete och/eller IT företag. Kanske arbetar du idag eller har tidigare arbetat som konsult och vet vad det innebär.

Vi ser att du som söker har en eftergymnasial utbildning från högskola, universitet eller motsvarande.

Kompetens är såklart en viktig del, men vi tycker det är minst lika viktigt att du som söker är nyfiken och intresserad av att komma med förbättringsförslag inom de projekt du är involverad i, satsar målinriktat samt tar eget ansvar för ditt arbete.

Vidare är det ett stort plus om du har en vilja att utvecklas och är handlingskraftig. Vi ser det som en självklarhet att du trivs med att arbeta både i team och på egen hand.

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?
Vi på Technogarden kan erbjuda dig mycket. Vi strävar efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal eller en lunch som vi försöker ha månadsvis. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Vi tror också på hälsa och vill att dem vi anställer skall må bra, länge. För att främja detta så gör vi utöver alla konsultträffar också mycket friluftsinspirerade aktiviteter. Vi springer, vandrar, åker skidor, paddlar kajak och cyklar - och vi blir självklart superglada om så många som möjligt hänger med oss ut i löpspåret eller på skidresan till någon av koncernens stugor i Norge.

Vi är under stark tillväxt. På vår fortsatta resa kommer flera spännande möjligheter och utmaningar att dyka upp. Din utveckling ligger därför lika mycket i dina egna händer som i våra. Som konsult hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng kollegor, stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och verksamheten i stort.

Låter det som något för dig? Toppen, varmt välkommen med din ansökan!

Om du har ytterligare frågor får du gärna kontakta Karin Segerholm tel: 0706165040 eller via mail: karin.segerholm@technogarden.se

Yrkesbenämning
IT-strateg
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
Technogarden
Sök jobbet senast 31.10.2020

Dela Annonsen