Säsongsjobba som extra restaurangbiträde i Ulricehamn Ski Center 2020-2021

Företag: Ulricehamn Ski Center
Arbetsort: Ulricehamn
Publiceringdatum: 2020-09-18

På jakt efter ett extrajobb? I Ulricehamn Ski Center blir du en del av ett fantastiskt team som tillsammans erbjuder snö och skidåkning på kort avstånd för våra gäster. En säker väg till vinterns roligaste jobb!
Dina uppgifter
Som restaurangbiträde är du värd/värdinna i vår restaurang. Du är restaurangens ansikte utåt och nöjda gäster är alltid ditt mål. Du kommer att stå i kassan, portionera mat, jobba i kallskänk, duka av bord, diska samt alla andra sysslor som förekommer i restaurangen. En av uppgifterna kan också vara att bemanna anläggningens kiosk som finns i barnområdet.
Vi erbjuder…
En inspirerande arbetsplats med en unik sammanhållning där du får chansen att uppleva en vinter som du sent kommer att glömma. Som anställd hos oss får du dessutom gratis liftkort, låna utrustning, förmånliga priser i restaurang/shop, rabatt på boende i Branäs och Kungsberget och mycket mer.
Vem är du?
Vi ser att du har ett intresse för utförsåkning och tycker om att arbeta med människor – både vuxna och barn. Du är stresstålig, ställer upp när det behövs och gillar att arbeta över avdelningsgränserna. Att du är glad, positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. I Ulricehamn Ski Center tror vi att glada medarbetare leder till glada gäster.
Krav och önskemål
· Du ska vara bekväm med både engelska och svenska språket.
Ansök
För att läsa mer och ansöka till denna och alla våra andra säsongstjänster besök www.ulricehamnskicenter.se/jobba. Sista ansökningsdag är den 1 december men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor? Kontakta platschef Per Johansson, per.johansson@ulricehamnskicenter.se
Om Ulricehamn Ski Center
Ulricehamn Ski Center erbjuder en komplett vinterupplevelse utan att behöva åka långt norrut. Här finns backar och liftar som passar för hela familjen, nybörjare som vana åkare, skiduthyrning, restaurang och shop. Anläggningen brukar öppna i december och säsongen varar normalt in i mars månad. Ulricehamn Ski Center är en av sex anläggningar som ingår i Branäsgruppen, Sveriges största privatägda skidanläggningskoncern.

Yrkesbenämning
Restaurangbiträde
Anstallningstyp
Behovsanställning
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
Ulricehamn Ski Center
52390 Ulricehamn
Sök jobbet senast 01.12.2020

Dela Annonsen