Säsongsjobba som restaurang-/kioskmedarbetare i Vallåsen vintern 2020-2021

Företag: Vallåsen Skidanläggning
Arbetsort: Laholm
Publiceringdatum: 2020-09-18

På väg ut i arbetslivet eller på jakt efter en ny utmaning? I Vallåsen blir du en del av ett fantastiskt team som tillsammans erbjuder snö och skidåkning på kort avstånd för våra gäster. En säker väg till vinterns roligaste jobb!
Dina uppgifter
Som restaurangbiträde och kioskmedarbetare är du värd/värdinna i vår restaurang eller kiosk. Du är restaurangens eller kioskens ansikte utåt och nöjda gäster är alltid ditt mål. Du kommer att stå i kassan, portionera mat, duka av bord, diska och fler sysslor som förekommer inom restaurang/kiosk.
Vi erbjuder…
En inspirerande arbetsplats med en unik sammanhållning där du får chansen att uppleva en vinter som du sent kommer att glömma. Som anställd hos oss får du dessutom gratis liftkort, låna utrustning, förmånliga priser i restaurang/shop, rabatt på boende i Branäs och Kungsberget och mycket mer.
Vem är du?
Vi ser att du har ett intresse för utförsåkning och tycker om att arbeta med människor – både vuxna och barn. Du är stresstålig, ställer upp när det behövs och gillar att arbeta över avdelningsgränserna. Att du är glad, positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. I Vallåsen tror vi att glada medarbetare leder till glada gäster.
Krav och önskemål
· Du ska vara bekväm med både engelska och svenska språket.
· Önskvärt är att du har körkort och tillgång till bil.
Ansök
För att läsa mer och ansöka till denna och alla våra andra säsongstjänster besök www.vallasen.se/jobba. Sista ansökningsdag är den 1 december. Rekryteringen pågår fortlöpande under hela säsongen, men den stora uttagningen sker i november/december. Har du frågor? Kontakta avdelningsansvarig, Ingmarie Elofsson, ingmarie.elofsson@vallasen.se
Om Vallåsen
Vallåsen är en skidanläggning på Hallandsåsen mellan Halland och Skåne som erbjuder en vinterupplevelse med både längd och utförsåkning. Anläggningen brukar öppna i december och säsongen varar normalt in i mars månad. På somrarna sadlar anläggningen om till Bike Park och skidåkning byts ut mot cykling. Vallåsen är en av sex anläggningar som ingår i Branäsgruppen, Sveriges största privatägda skidanläggningskoncern.

Yrkesbenämning
Restaurangbiträde
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
3 - 6 månader
Arbetstid
Deltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
Vallåsen Skidanläggning
31298 Våxtorp
Sök jobbet senast 01.12.2020

Dela Annonsen