servicetekniker sökes för kommande uppdrag

Företag: Randstad
Arbetsort: Västerås
Publiceringdatum: 2020-09-24

Arbetsbeskrivning
Randstad söker nu servicetekniker för kommande uppdrag. Är du serviceinriktad, strukturerad, noggrann och driven? Har du ett stort intresse för elektronik och/eller mekanik? Då tycker vi att du ska skicka in en ansökan!

Ansvarsområden
Servicetekniker finns i flera branscher, allt ifrån IT, maskinindustri m.m. Som servicetekniker innebär det att du självständigt planerar och utför underhållsservice, felsökning, problemlösning, ombyggnader och nyinstallationer.

I arbetet får du arbeta med service och reparationer av olika maskiner och i dina leveranser har du stort fokus på att kunden ska bli nöjd och därmed krävs det att man är serviceinriktad. Som servicetekniker spenderar du merparten av din tid ute hos kund.

Arbetstider
Heltid

Kvalifikationer
Vi söker dig som är serviceinriktad, lösningsfokuserad och trivs med att möta människor inom ditt yrke dagligen. Du har ett intresse för teknik och tar ansvar för att själv planera din arbetsdag.
Det är till din fördel ifall du har utbildning inom elektronik och mekanik samt tidigare arbetslivserfarenhet i liknande roll. Har du däremot endast en av dessa kan det vara tillräckligt med rätt driv och intresse.

Krav för tjänsten:
Utbildning inom mekanik eller teknik alternativt tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbete.
Körkort B
Goda kunskaper i svenska såväl muntligt och skriftligt
Goda kunskaper i engelska såväl muntligt och skriftlig
Goda datorkunskaper

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-10-31
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Detta är en intresseanmälan för kommande uppdrag och vi kommer kontakta dig om du blir aktuell för intervju.

För mer information, kontakta Amir Abdulla, amir.abdulla@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Yrkesbenämning
Servicetekniker, maskin
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
6 månader eller längre
Arbetstid
Heltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
Randstad
Sök jobbet senast 31.10.2020
Ange referens: 201305873

Dela Annonsen