Vi söker kundtjänst till vår kund inom spelbranschen!

Företag: Academic Work
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2020-09-25

Vi söker dig som har ett stort intresse för spel och vill jobba på ett kreativt och innovativt bolag som är helt olikt andra företag. När du kliver in på vår kunds kontor i Hammarby Sjöstad kommer du in i en helt annan värld. Här får du jobba med spel som älskas världen över. Till rollen som IT-support söker vi dig som vill utveckla dina kunskaper inom kundtjänst, spel och IT!

OM TJÄNSTEN
På kontoret beläget i Hammarby Sjöstad arbetar ett fantasifullt och härligt gäng kollegor på runt 40 personer. Rollerna som finns på kontoret är programmerare, utvecklare och designers samt office manager. Det råder en härligt energifylld stämning i den kreativa miljön och här är man van att tänka utanför boxen för att liva upp stämningen på kontoret!

Uppdraget startar omgående och sträcker sig långsiktigt. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Som IT-support kommer du att arbeta med löpande support gentemot vår kunds användare gällande olika problem som kan uppstå vid användning av deras produkter. Vanliga problem som kan förekomma är användare med installationsproblem, buggar och olika devicefrågor. Du kommer arbeta via desk.com som är ett all-in-one customer support verktyg som de använder sig utav och därmed kommer all kommunikation ske via mejl. Du kommer få en introduktion till rollen för att få en djupare inblick i vad arbetet innebär.

Du kommer till exempel att:

* Gå igenom case som kommer in via desk.com för att sedan följa upp dessa
* Lösa olika tekniska problem som användare vill ha hjälp med
* Ha en nära dialog och samarbete gentemot QA-testarna på kontoret
* Skapa dig en förståelse för spelbeteenden
* Komma med förbättringsförslag
* Du samarbetar tätt med Customer Support Manager

VI SÖKER DIG SOM
* Har jobbat med kunder inom kundtjänst eller IT-support sedan tidigare

* Har ett stort tekniskt intresse och har ett spelintresse
* Har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, detta då all kommunikation sker på engelska

Det är meriterande om du har arbetat med spel eller i en support sedan tidigare. Som person är du kommunikativ, problemlösande och har god samarbetsförmåga.

När du söker tjänsten vill vi att du skickar in ditt CV på engelska!

Övrig information

* Start: 5 oktober
* Omfattning: Heltid, 40 timmar i veckan
* Placering: Hammarby Sjöstad

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Yrkesbenämning
Kundtjänstmedarbetare
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
6 månader eller längre
Arbetstid
Heltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
Academic Work
Sök jobbet senast 25.10.2020
Ange referens: 15045198

Dela Annonsen