Rivare

Företag: Nårsab AB
Arbetsort: Norrköping
Publiceringdatum: 2020-09-25

Arbetsbeskrivning
NÅRSAB söker omgående rivare/grovarbetare till våra projekt i Östergötland. I arbetet ingår bland annat rivning av väggar/kök/badrumsinredning, mattor, bilning av betong, slipning av golv och väggar och andra normalt förekommande arbetsuppgifter på en byggarbetsplats.
Personliga kvalifikationer
Som person är du positiv, arbetsvillig och strävar efter hög kvalité på ditt arbete. Du är även händigt lagd och tycker om att arbeta praktiskt. Då arbetet till stora delar kommer att ske i grupp har du även lätt för att samarbeta med andra. Du ska utan svårighet kunna kommunicera och förstå svenska. I övrigt ser vi att du har god arbetsmoral och kommer i tid till arbetet.
Viktigt för denna tjänst är att du som söker har en bra fysik då det förkommer tunga lyft. Erfarenhet är ett stort plus, men inget krav.
Vi erbjuder
Vi erbjuder en arbetsplats med god stämning och där du i din yrkesroll får möjlighet att växa. Vi har kollektivavtal och i grunden en platt organisation med närvarande ledning där vi lägger stor vikt på din personliga utveckling.

Yrkesbenämning
Demonteringsarbetare/Rivningsarbetare
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
6 månader eller längre
Arbetstid
Heltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
Nårsab AB
60228 Norrköping
Sök jobbet senast 25.10.2020

Dela Annonsen