Arbetsledare och personlig assistent till centrala Karlstad

Företag: Brukarkooperativet JAG
Arbetsort: Karlstad
Publiceringdatum: 2020-09-26

Nu söker jag en erfaren person, som vill ta rollen att både vara personlig assistent och bli arbetsledare i min assistans. Du ska ha god social kompetens, ha en stor portion humor, vara lyhörd och ha fingertoppkänsla för att mina behov tillgodoses.

Arbetsuppgifter i rollen som arbetsledare är bemanningsansvar, arbetsledning av mitt assistentteam, följa och skapa rutiner och struktur runt mina behov på det sätt jag vill ha det. Tidrapportering, schemaläggning ingår också, men det kommer att delas med den min andre arbetsledaren under en tid. Tillsammans med min god man kommer vi att sätta in dig i rollen. Vi bildar tillsammans en egen grupp med stöd av arbetsgivaren JAG.

Ett stort plus är att du är flexibel då jag har behov av assistans hela dygnet med vaken natt.  Du ska kunna jobba dag, kväll, helg och natt de veckor som du har bemanningsansvar.

Jag som söker dig är en snart 40-årig kvinna och bor i egen lägenhet centralt i Karlstad med stöd av mina personliga assistenter. På dagarna vistas jag på daglig verksamhet och har då någon av mina assistenter med mig. Detta är en viktig del i mitt liv som jag tycker mycket om.

Jag behöver hjälp med det mesta i min vardag så det är viktigt att du lär dig hur jag behöver få min assistans utförd. I mitt hem har jag bra utrustning med hjälpmedel som kompenserar det mesta av det jag inte kan utföra själv. Dessutom behöver jag hjälp med skötsel av min lägenhet, inköp, tvätt, städ, matlagning mm. Men du bör ändå ha god fysik. Jag har epilepsi och mår bäst av att det finns en tydlig struktur i min vardag.

På min fritid gillar jag träffa kompisar, vara ute på rullstolspromenad, gå på stan, musik och konserter, bada i varma bad, gå ut och fika. När jag är hemma gillar jag att vi spelar spel, lyssnar på musik, ser på TV och umgås.

Erfarenhet av arbete som personlig assistent, arbetsledare samt om du har körkort är meriterande. Jag söker endast kvinnliga assistenter

Vid nyanställning så får du gå en tid med dubbelgång tillsammans med erfarna assistenter.

Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1362.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan!

Yrkesbenämning
Personlig assistent
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
Tillsvidare
Arbetstid
Deltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
Brukarkooperativet JAG
Sök jobbet senast 26.10.2020

Dela Annonsen