Systemutvecklare till Gotit ?‍??‍?!

Systemutvecklare/Programmerare


Företag: Wrknest AB
Kommun: Göteborg
Publiceringdatum: 2024-03-28


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Gotit behöver förstärka sitt team för vuxenutbildning med en systemutvecklare till derastjänsteutveckling!Gotit skapar IT-stöd med syftet att förenkla och utveckla administrationen från förskolatill vuxenutbildning. Programvaror som Skolplatsen och Alvis erbjuder skolorna ett stöd för attbland annat administrera ansökningar, frånvaro, betyg och mycket mer.
”Att tillsammans utveckla morgondagens lärande” är Gotits vision. Tillsammans med deras kunderutvecklar Gotit de bästa lösningarna utifrån kundens behov. De satsar mycket på att blien attraktiv leverantör men även en attraktiv arbetsplats och arbetar därför mycket med medarbetarnas personliga utveckling, både individuellt och i grupp. Som medarbetare påGotit finns det stora möjligheter till vidareutveckling. De är ett långsiktigt produktbolag medlånga kundavtal vilket ger medarbetarnastora möjligheter att växa med deras tekniskautveckling och bidra till ett viktigt samhällsuppdrag, att förbättra skolan.
Alla Gotits system är webbaserade/SaaS-tjänster och används av väldigt många användare somställer höga krav på lättanvändbara, säkra och stabila system. Gotits största personalgrupp ärderas systemutvecklare som består av tio personer. Teamet är ett glatt gäng som både ärseriösa och målfokuserade och leds av en teamledare.Arbetsuppgifter:Som systemutvecklare på Gotit kommer du att arbeta både självständigt och i grupp medwebbutveckling i olika utvecklingsmiljöer och databasdesign imodernautvecklingsverktyg. Iuppgifterna ingår också test-, dokumentations- och kvalitetsarbete. Du kommer arbeta i ettteam bestående av experter både i verksamhetens behov och teknikerna. Gotit jobbar i .NET-stacken med arkitekturer och databasdesign. Dessutom gillar de att hålla hög kvalité på sinaleveranser. De arbetar efter en agil SCRUM- baserad modell med tvåveckors sprintar ochkontinuerliga releaser.
Gotit söker dig somär initiativtagande så att arbetet kan flyta på smidigt. Rollen kräver flexibilitetoch förmågan att vara en lagspelare. De har ett stort kundfokus och värnar alltid omkvalitetsnivån. För dem är det oerhört viktigt att du är bekväm med att refaktorera ochförbättra befintlig kod. Gotit söker dig som är professionell och som tycker att det är självklart attkoden du checkar in håller hög kvalitet och följer vedertagna principer för arkitektur ochtestbarhet.De tror också att du har kunskaper och vana av .NET och C#, samt SQL. Gotit erbjuder VisualStudio, Resharper och Rider som arbetsverktyg och därför tror de att du har vana av någoneller samtliga av dessa också. Gotits tech-stack består av .NET och ASP.NET Core MVC, menarbete sker även i deras legacyapplikationer skrivna i .NET framework och ASP.NET WebForms.
Vidare krav för tjänsten är:
Utbildning: akademisk bakgrund eller motsvarighetYrkeserfarenhet: önskvärt minst 2-3 års erfarenhet av .NET och C#Språkkunskaper: svenska, engelska

Vi ser det som meriterande med kunskap av:
• HTML• CSS• Javascript/TypeScript• nHibernate eller Dapper• Utveckling av API:er• Enhetstestning• Design Patterns• Domain Driven Design• Azure DevOps• Användbarhet (WCAG 2.0)
Övrig information
Start: Omgående
Plats: Första Långgatan 17, Göteborg
Omfattning: Heltid
Anställningsform:Tjänsten är en tillsvidareanställning direkt av Gotitmed en inledande provanställning på 6 månader.
Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.
Detta är en direktrekrytering till Ljusdal Energi där all initial kontakt i rekryteringsprocessen sköts av Wrknest.
Om företaget
Gotit är ett IT-företag med moderna system för skolverksamheter. Det har de gjort sedanstarten 1996. Men de är mer än så om du frågar derasanvändare, de som arbetar medskoladministration och som får skolan att flyta på och fungera. Genom att göra deras jobblättare och allt smidigare skapar de en kedja av fördelar som sprider sig över hela skolan.Effekterna, de hamnar till slut i klassrummet. I undervisningen. I ett bättre lärande.
Om Wrknest
På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.
Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se .

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen