Webbutvecklare

Systemutvecklare/Programmerare


Företag: Home Furnishing Nordic AB
Kommun: Helsingborg
Publiceringdatum: 2024-05-03


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Är du en utvecklare som brinner att arbeta med e-handel, och med de senaste utvecklingsteknikerna?Home Furnishing Nordic, en ledande e-handelsaktör inom möbler och inredning, som nyligen har implementerat en ny plattform med flera systembaserat på de senaste teknologierna rekryterar nu utvecklare för att fortsätta utvecklingen av våran plattform. Vill du vara del i denna resa?Tveka inte att ansöka.
Om tjänstenI denna roll som utvecklare kommer du att vara del i ett team som tillsammans med våra implementationsleverantörer fortsätter att utveckla våra system. Vi har nyligen bland annatimplementerat en ny e-handelsplattform, ett prishanteringssystem, och ett PIM. Nu när dessa plattformar är på plats är nästa steg att vidareutveckla dessa för att maximera kundvärdet.
Majoriteten av utvecklingen kommer ligga i e-handelsplattformen som är byggd enligt en MACHarkitektur, där tekniker som Headless PWA, Reactoch Node JS används i frontend utecklingen, medan backend är byggd i dotnet. Avsikten är att lägga oss i teknikens framkant, och där ämnar vi fortsätta vara.
Om dig
Du har en gedigen erfarenhet av dotnet, alternativt React ochNode JS. Du jobbar även bra i med andra iteam men också är driven ochsjälvgående. Vi ser också att du är anpassningsbar och flexibel med en vilja att lära sig nya saker och att bidra till att lyfta våra applikationer mot nya höjder.
Som utvecklare ser vi dig som analytisk och problemorienterad. Men samtidigt kommunikativ och samarbetsvillig.
Men det viktigaste av allt är passionen att vilja leverera lösningar till verksamheten, alternativt kunderna som verkligen gör en skillnad.

Vad vi erbjuderVi erbjuder en spännande möjlighet att växa professionellt i ett företag som värdesätter innovation och personlig utveckling. Du blir en del av ett team där ditt arbete direkt påverkar företagets framgång. Lön och villkor enligt överenskommelse.
ÖvrigtTjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt huvudkontor i Helsingborg. Vi är öppna för omedelbar start eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 31 maj. Urval och intervjuer sker löpande.
Om Home Furnishing Nordic ABMed starka varumärken som Trademax, Chilli, Furniturebox och Kodin1, är vi en ledande kraft inom möbler och inredning i norden. Som en del av en börsnoterad koncern, strävar vi efter att vara i framkant av innovation och kundnöjdhet.

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen