E-commerce Coordinator till Garphyttan/ITAB Outdoor

Företag: E-commerce Recruit
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-05-05

Till expansiva Garphyttan/ITAB Outdoor söker vi nu en E-commerce Coordinator som vill anta utmaningen att bygga Sveriges bästa e-handelsupplevelse. Du kommer in i en spännande fas i bolaget i en omväxlande roll och ansluter till ett ungt tillväxtbolag med stora framtidsplaner.

Vi söker dig som troligtvis är i början av din karriär, som hunnit byggt upp en grundläggande baskompetens inom e-handeln och som med stor nyfikenhet och hunger söker nästa utmaning i karriären där du får utrymme att utvecklas. Brinner du för e-handel, trivs i en bred och operativ roll där du utifrån ett datadrivet arbetssätt får användning av din noggrannhet och analytiska förmåga? Då kan denna tjänst vara rätt för dig!

Om tjänsten
I rollen som E-commerce Coordinator ingår du i ett engagerat och drivet e-handelsteam och kommer att arbeta i en bred och koordinerande roll med sajterna garphyttan.com och itaboutdoor.se. I huvudsak kommer din roll inrikta sig på arbete med;

- Kampanjuppdateringar och systemadministration
- Löpande arbete med online merchandising, produktdata samt SEO-optimering
- Administration och löpande arbete med CMS, E-handelsplattformar och system
- Diverse administrativa uppgifter kopplade till e-handeln

För rätt person kommer det ges goda möjligheter att påverka din roll samt på sikt växa med ansvar inom bolaget.

Din bakgrund
Vi tror att du har en för tjänsten relevant utbildning eller att du på annat vis har byggt upp en bra baskunskap inom e-handeln. Du behöver inte ha djupgående kunskaper inom omnämnda områden utan det viktigaste är att du har lätt för att ta till dig nya kunskaper samt att du har ett starkt driv och vilja att utveckla dig själv och bolaget. Har du även kunskaper inom nedan områden ses det som starkt meriterande för tjänsten;

- Kunskaper inom Google Analytics
- Kunskaper inom trafikdrivning, kundbeteenden och lojalitet, konverteringsoptimering och kundanskaffning

Är du tekniskt kunnig, välkomnar tekniska utmaningar och kanske har en bakgrund inom utveckling med kunskaper inom HTML, CSS, Javascript etc ses det som meriterande men är inget krav för tjänsten. Du har en god digital förståelse samt är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Vem är du?
Vi söker dig som trivs i en koordinerande roll som kräver noggrannhet, förmågan att kunna detaljfokusera och som har en god struktur. Du är nyfiken och engagerad och trivs med eget ansvar där du får vara initiativtagande och självgående men välkomnar även samarbete med andra. Du triggas av utmaningar, är lösningsfokuserad samt mån om att förkovra såväl dig själv såsom bolaget. För att trivas hos oss tror vi även att du är;

- En person som trivs i ett snabbfotat och dynamiskt arbetsklimat med korta beslutsvägar där möjlighet till påverkan är stor.
- Har en stark analytisk förmåga och föredrar att grunda dina beslut baserat på data
- Är resultatorienterad och lyhörd inför kunder och kollegor.
- Prestigelös och flexibel med förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter
- Har intresse för teknik och digitala trender

Du erbjuds
Du kommer du in i ett viktigt skede i bolaget där du kommer att ges goda möjligheter att utvecklas i din roll och samtidigt vara bidragande i deras fortsatta tillväxt mot en starkare digital närvaro. Du ansluter till ett modernt och expansivt bolag med duktiga, engagerade och drivna medarbetare och tar del av en snabbfotad och högpresterande företagskultur. Medarbetarna är Garphyttans viktigaste resurs och tillsammans värnar man om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med tydlig vi-känsla.

Placering & start
Tjänstens placering är på Garphyttans kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid och tillsättning är omgående eller enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av er till Daniel Hilvardén på daniel(at)ecommercerecruit.se alternativt info(at)ecommercerecruit.se

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.

ecommercesales #ehandel #ecommerce #Ehandelsjobb #ecommercerecruit #CMS #Garphyttan #googleanalytics

Om Garphyttan Garphyttans produkter är resultatet av ett genuint intresse för samspelet mellan människa och natur där funktion och design ska inspirera till och möjliggöra ett liv utomhus oavsett aktivitet. Bakom utvecklingen av Garphyttans produkter står Johan Skullman som i årtionden arbetat professionellt med system- och materialutveckling för både militärt och civilt bruk. Denna erfarenhet resulterar i kläder med väl genomtänkta funktioner, praktiska lösningar och noggranna materialval. Vi är i dagsläget ett tiotal personer som arbetar med Garhyttan i Stockholm och Surahammar. Garphyttan ska verka för ett liv utomhus och värna om vår natur med hållbarhet och innovation i varje led.

Om ITAB Outdoor ITAB grundades 1980 som ett postorderföretag och har sedan dess utvecklats till ett modernt e-handelsföretag med bas i Surahammar. Sedan starten har drivkraften varit att kvalitetskläder inte ska behöva kosta skjortan. Genom att själva designa, tillverka och importera huvuddelen av produkterna har man säkrat kontrollen över plaggens detaljer och kostnader. Med över 100 000 varor på lager erbjuder de ett brett sortiment av kläder och skor för jobb, fritid och äventyr. Nu satsar ITAB vidare med expansionsplaner för den Nordiska marknaden och stärker därför upp teamet med en resultatinriktad e-handelsansvarig.

Yrkesbenämning
Marknadskoordinator
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
E-commerce Recruit
Sök jobbet senast 15.06.2021

Dela Annonsen